جراحی پارگی سوراخ گوش یا لوبوپلاستی یک نوع جراحی برای تغییر شکل گوش هایی است که در اثر کشیدگی، پاره شده اند و شکل طبیعی خود را از دست داده اند. چون لاله گوش هیچ گونه غضروفی ندارد، در نتیجه در اثر کش آمدن می تواند دچار پارگی شود. این تغییر شکل باعث می شود زیبایی گوش از بین رفته و بدشکل شود. علت دیگر این مشکل می تواند وراثتی بوده و یا با گذشت سن و تاثیر نیروی جاذبه زمین بوجود آمده باشد. استفاده از گوشواره های سنگین نیز یکی از دلایل کش آمدن لاله گوش و پاره شدن آن  است.  بنابراین لازم می شود که جراحی پارگی سوراخ گوش برای این افراد انجام شود. در این مقاله می خواهیم در خصوص نحوه جراحی و مراقبت های بعد از ان مطالبی را بیان نماییم. در کل باید گفت این جراحی یک عمل سرپایی بوده و می توان تحت بیهوشی عمومی انجام داد.

جراحی پارگی سوراخ گوش 14684765120نحوه انجام جراحی پارگی سوراخ گوش

لوبوپلاستی یا جراحی پارگی سوراخ گوش یک عمل ساده و سرپایی محسوب می شود. باید این جراحی را به جراح پلاستیک، متخصص گوش و حلق و بینی و نیز جراحی پوست  بسپارید. این جراحی در مطب و تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. ممکن است برخی از بیماران ترس از جراحی داشته باشند، به همین دلیل ترجیح داده می شود تا بیمار بیهوشی عمومی داشته باشد. مدت زمان این جراحی بین 15 دقیقه تا یک ساعت است. این مدت زمان بستگی به مشکل و درمانی که قرار است انجام شود ، دارد. در برخی موارد باید غیر از جراحی پارگی گوش، تغییراتی در شکل و اندازه آن نیز داد که مدت زمان جراحی را بالاتر می برد. می توان برای این جراحی از دو تکنیک ضدپلاستی یا ال پلاستی استفاده کرد. در ضد پلاستی برشی یه حالت کلمه ضد انگلیسی داده می شود و سپس گوشه های لاله گوش به هم پیوند می خورند. در ال پلاستی حالت ال انگلیسی برش داده می شود. بعد از اتمام جراحی ، محل برش داده شده بخیه زده می شود. این بخیه ها می تواند جذبی یا کشیدنی باشد. در صورت کشیدنی بودن، باید بعد از یک هفته تا 10 روز به جراح مراجعه نمایید تا بخیه ها را خارج نماید. این نوع جراحی نیازی به بستری شدن نداشته و بعد از عمل می توانید به منزل بازگردید.

علل انجام لوبوپلاستی

دلایل زیادی وجود دارد که فرد را مجبور به انجام این نوع جراحی می نماید. در این قسمت به اهم این موارد اشاره می کنیم:

کشیده شدن لاله گوش: لاله گوش افراد از غضروف تشکیل نشده است. بنابراین نرم بوده و هر گونه وسیله ای که به مدت زمان طولانی از آن آویزان شود، باعث کش آمدن آن خواهد شد. یکی از این موارد استفاده از گوشواره های بزرگ و سنگین است که حتی گیر کردن دست به آن ها نیز می تواند باعث پارگی سوراخ گوش شود. مورد بعدی افزایش سن می باشد که معمولا لاله گوش در افراد مسن حالت کش آمده دارد. در برخی افراد نیز به صورت موروثی لاله گوش حالت کش آمده دارد.

بزرگ بودن سوراخ گوش

در برخی موراد ممکن است سوراخ گوش بزرگ تر از حالت عادی و نرمال باشد، در این موارد نیز نیاز است لوبوپلاستی انجام شود.

جراحی پارگی سوراخ گوش 65485643212.32عدم تقارن در لاله های گوش:

ممکن است در مواردی به صورت مادرزادی یا ژنتتیکی ، گوش ها حالت تقارن نداشته باشند.

مراقبت های بعد از جراحی پارگی سوراخ گوش

یکی از موارد مهمی که باید بعد از جراحی مدنظر قرار گیرد، مراقبت های بعد از جراحی کشیدگی سوراخ گوش است. مراقبت های بعد از هر جراحی می تواند نقش تعیین کننده در نتیجه آن داشته باشد. بنابراین نیاز است با این مراقبت ها آشنا شوید. در این قسمت به اهم این موارد اشاره می نماییم. یکی از مشکلاتی که بعد از جراحی پیش می آید، احساس درد و ناراحتی بعد از آن است. می توانید برای رفع این مشکل از داروهای مسکن مانند آستامینوفن استفاده نمایید. برای جلوگیری از هر گونه عفونت و نیز شکل گیری مناسب لاله گوش،بعد از جراحی و بخیه زدن بر روی گوش از باند استفاده می شود. نیاز است این باند به مدت چند روز بر روی محل جراحی قرار گیرد. نتیجه نهایی جراحی معمولا پس از گذشت شش تا هشت هفته پس از جراحی مشخص می شود. نیاز است در این مدت مراقبت های لازم جهت جلوگیری از هر گونه فشار یا ضربه به محل جراحی را انجام دهید. برای سوراخ نمودن مجدد گوش باید حداقل دو ماه صبوری نمایید. همچنین در صورت استفاده از گوشواره، باید از نوع سبک آن استفاده شود. زیرا به علت این جراحی، لاله گوش ضعیف بوده و احتمال پارگی مجدد آن در صورت استفاده از گوشواره های سنگین وجود دارد.

راه های مراقبتی برای جلوگیری از پارگی مجدد سوراخ گوش

همانطور که گفته شد به علت ضعیف بودن لاله گوش، احتمال پارگی مجدد آن وجود دارد. بنابراین نیاز است اقدامات زیر را برای جلوگیری از این مشکل انجام دهید. نیاز است از گوشواره های بسیار سبک که از جنس پلاستیکی می باشد و فشاری بر روی سوراخ گوش وارد نمی کند استفاده کنید. در صورتی که از گوشواره های سنگین تر می خواهید استفاده کنید، نوع فلزی آن بهتر بوده و نیاز است که مدت زمان استفاده از آن را به کمترین میزان تقلیل دهید. بهترین نوع گوشواره ها نوع چسبی آن است. زیرا این نوع سبک بوده و حالت آویزان ندارد که با وسیله یا دست برخورد داشته باشد.  در زمان خواب، گوشواره ها را از گوش خود بیرون بیاورید. همچنین در زمان ورزش نیز بهتر است این وسایل تزیینی را از گوش خود خارج کنید. زیرا هر گونه فشار و گیر کردن دست یا وسایل دیگر با آن می تواند باعث پارگی مجدد گوش شود.

کلام آخر

پارگی سوراخ گوش یکی از مشکلاتی است که می تواند به علت استفاده از گوشواره های سنگین، خطا در زمان سوراخ کردن گوش، عوامل وراثتی و پیش می آید. جراحی پارگی س.راخ گوش یا لوبوپلاستی نوعی جراحی سرپایی است که در مدت زمان کوتاه و تحت بیهوشی در مطب یا کلینیک انجام می گیرد.


 

مطلب فوق توسط نویسندگان تهران جراحی با استفاده از منابع علمی تحت وب و کتب علمی نگارش شده است. و همانطور که میدانید که مباحث علمی نیاز به مشاوره جدی پزشک دارد ، هیچگونه مسئولیتی عهده دار تهران جراحی نمیباشد. (دکتر دهقان)


جراحی بینی,جراحی فک و صورت,جراحی زیبایی در تهران جراحی ,سوراخ ,پارگی ,استفاده ,لاله ,انجام ,جراحی پارگی ,پارگی سوراخ ,پارگی مجدد ,برای جلوگیری ,وجود دارد ,جراحی پارگی سوراخ ,بیهوشی عمومی انجام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اندام آرا ترانه موزیک شب نویس های یک پسر کتابخانه عمومی آیت الله شریعتی کمال آباد هر چی که بخوای